Shiko Postimin Tek
Vjetėr 09-08-08, 18:38   #41
braziljania
F@|3uL0u$

Anėtarėsuar: Jul 2008
Vendndodhja: Girotondo...*
Seksi: Femer
Statusi: Single
Postime: 7,146
Rrespekti: 41 braziljania has a reputation beyond reputebraziljania has a reputation beyond reputebraziljania has a reputation beyond reputebraziljania has a reputation beyond reputebraziljania has a reputation beyond reputebraziljania has a reputation beyond reputebraziljania has a reputation beyond reputebraziljania has a reputation beyond reputebraziljania has a reputation beyond reputebraziljania has a reputation beyond reputebraziljania has a reputation beyond repute
Gabim

Citim:
Postimi origjinal ėshtė bėrė nga polisi_tajrush Shiko postimin
Te nderuar antar te FV ju lutem shum mos na ofendoni me ato emra sic jan malazezas ,serb ,grek ,maqedonca se ne nuk kemi kurgjo te perbashket me kto emra, ne jemi SHQIPTAR bile shum ma teper se sa ju qe jeni ne Shqiperi, se ne edhe pse jemi te roberuar nuk kemi harruar traditat e kombit shqiptar.
Te nderuar antar te FV ne edhe pse jemi jasht kufive aktual te SHQIPERIS nuk jemi as ne toka te serbis,malit te zi ,greqis dhe maqedonis.
Ne jetojm ne token e SHQIPERIS TE VJETER

RROFT POPULLI SHQIPTAR
RROFT SHQIPERIA ETNIKE
kjo esht ajo qe i kam shpjeguar disave me siper....te te bej nje pyetje.ofendohesh po te thone shqiptar maqedonas,malajzez,serb,grek..(se nuk e di nga mudn te jesh).....se kto htonin qe esht njesoj