Temė: Globalizmi
Shiko Postimin Tek
Vjetėr 30-07-08, 19:42   #5
CoNNecT
Administrator

Anėtarėsuar: Jul 2008
Vendndodhja: Diten midis njerezish, naten ne univers.
Seksi: Mashkull
Statusi: I Dashuruar
Mosha: 23
Postime: 609
Rrespekti: 25 CoNNecT is just really niceCoNNecT is just really niceCoNNecT is just really niceCoNNecT is just really nice
Dėrgo mesazh me anė tė MSN tek CoNNecT Dėrgo mesazh me anė tė Yahoo tek CoNNecT Dėrgo mesazh me anė te Skype™  CoNNecT
Gabim

- Globalizmin e shoh si nje evolucion qe do ti mundesoje botes nje mundesi marreveshje midis njerezish.
- E shoh si nje te ardhme te frytshme ku nuk do te kemi me poshtrimin e rracave kulturave apo zakoneve.
- Nuk do te kete me diversitet midis njerezish qe do te pergojonin nje rrace superiore apo inferiore.
- Nje mundesi e mire komunikimi e cila nuk do te kete me mundimin e perkthimit te fjaleve dhe do te afroje me afer njerezit.

Pra cdo gje do jete unike por une kam frike nga dicka. Kush eshte kjo?
Eshte frika sepse ne bote nuk do te kete me mekanizma te kunderta dmth negative apo pozitive. Gje kjo qe do te na coj ne nje monotoni te plote ku bota nuk do te xhiroje me ashtu sic ka xhiruar por ne nje cikel te vetem.

Une nuk dij se si do te jete ne te ardhmen ashtu sikurse nuk dij do ta jetojme ne ate dite apo jo. Nje gje eshte e sigurte qe do te kete ndryshim. Per mire apo per keq kete ja leme kohes. Ne pikat qe une diskutova mendoj se eshte dicka e mire por sic e dijme te gjithe diku ne cepin e erresires fshihet dicka qe do te dali sepse cdo gje eshte e lidhur me plusin dhe minusin. Te shohim...!

Jetoj ne boten reale por nuk kuptoj pse endrrat jane aq te ngjashme me kete realitet...
CoNNecT nuk ėshtė nė linjė   Pėrgjigju Me Kuotė